Product not foundProduct not found
Házi, kerti vízellátás, nyomásfokozás - SCALA2 PDF Nyomtat Email

SCALA2 az új, komplett nyomásfokozó szivattyú, kis méretű és csendes, amely mindig minden csapnál tökéletes víznyomást szolgáltat - még akkor is, ha használják a zuhanyozót, nyitva van a konyhai csap, és autót mosnak az udvaron. A házi nyomásfokozásra optimalizált SCALA2 tökéletes választás háztulajdonosoknak és szerelőknek egyaránt.

A telepítés még sosem volt ilyen egyszerű

A SCALA2 egy teljesen integrált víznyomást fokozó megoldás, amely könnyen telepíthető. Elég kis méretű ahhoz, hogy elférjen a konyhaszekrényben, és automatikusan reagál a hozzáfolyási nyomásra és a házban a vízfogyasztásra egyaránt. Csak annyit kell tennie, hogy csatlakoztatja a csővezetékeket, feltölti a szivattyút és hagyja, hogy a SCALA2 tegye a dolgát.

Méretezés és kiválasztás másodpercek alatt

Csak egyféle SCALA2 van, és ez minden házi nyomásfokozási igényt lefed. Ha egy olyan lakóépületben kell telepítenie, amely 3 szintnél nem nagyobb és 8 csapnál nem tartalmaz többet, akkor a SCALA2 a megfelelő szivattyú erre a feladatra.

Intelligens szabályozás. Nagyobb kényelem

A SCALA2 intelligenst szivattyúszabályozást foglal magába, amely felügyeli a rendszert és kompenzál bármilyen nyomásesést. Ez azt jelenti, hogy ha egyszer beállította a víznyomás szintjét, a SCALA2 gondoskodik arról, hogy folyamatos vízáramlás legyen minden csapon keresztül, attól függetlenül, hogy mennyi a hozzáfolyási nyomás és hány csap van megnyitva.

Általános áttekintés           SCALA2 - Tökéletes víznyomás

Jelleggörbe:

 jelleggorbe3

Szórólap                                              

Méretek:

 meretek

Kezelési utasítás            

Webáruházba található termékeink: